22 november 2022

Oyfo Techniekmuseum kidsproof Museum 2023

Voor het zevende jaar op rij is Oyfo Techniekmuseum wederom uitgeroepen tot Kidsproof Museum!
6 september 2022

Directeur-bestuurder Lous Kerkhof neemt afscheid

Na ruim 17 jaar neemt Lous Kerkhof per 1 november 2022 afscheid als directeur-bestuurder van Oyfo. Nadat de nieuwe locatie van Oyfo vorig jaar in oktober 2021 officieel met groot succes is geopend, vindt Kerkhof nu dat de tijd rijp is dat een nieuwe directeur-bestuurder het van haar overneemt.
9 juli

Opening glijbaan

Oyfo beweegt en dat kun je zien. Vanaf deze zomer heeft Oyfo een glijbaan in het museum. Op 9 juli wordt de glijbaan officieel geopend. Zoef er als eerste vanaf en luid samen met ons de vakantie in.
10 februari 2022

Oyfo en Thales hernieuwen samenwerking

Donderdag 10 februari 2022 zijn CEO Gerben Edelijn van Thales Nederland en Lous Kerkhof, directeur-bestuurder van Oyfo de strijd aangegaan met vier basisschoolleerlingen. Met een ludieke escaperoom-wedstrijd beklinken Thales Nederland en Oyfo de hernieuwde samenwerking.

Combineer je bezoek

Wist jij dat je jouw bezoek aan ons Techniekmuseum kan combineren met een heerlijk kopje koffie, een lunch of een diner bij onze buren Lust, Bakery & Bistro ?!
7 oktober 2021

Oyfo is officieel geopend

Wat begon met een droom, is in de afgelopen jaren uitgewerkt, bijgesteld, gebouwd en nu daadwerkelijk gerealiseerd. In de oude fabriekshal van Hazemeijer Hengelo komen vanaf nu techniek, erfgoed, dans, muziek, theater en beeldende kunst samen want Oyfo is op 7 oktober officieel geopend!
28 augustus 2021

Tetem organiseert de Maakdag

Tijdens de Maakdagen, die Tetem met haar samenwerkingspartners organiseert, creëer je je eigen Maak Experience. Op 28 augustus 2021 kan je bij Oyfo Techniekmuseum zelf aan de slag!
14 juli 2021

Oyfo Techniekmuseum opent 18 juli haar deuren

Na jaren van voorbereiding is het zondag 18 juli zover: Oyfo Techniekmuseum opent haar deuren. Bezoekers kunnen zich vanaf die dag onderdompelen in de wereld van kunst en techniek in het geheel vernieuwde museum.
29 mei 2021

Aftrap Catwalk: Forces of nature

Op zaterdag 29 mei trapt Textiel Festival Twente af met de opening van ‘Catwalk: Forces of nature’. Een serie kunstinstallaties rond het thema textiel die als een catwalk door het coulisselandschap van Twente loopt.
29 april 2021

Onze Shop is geopend!

Onze Shop is vanaf nu geopend! Wij hebben de mooiste cadeaus voor jong en oud. Van sieraden tot woonaccessoires, van kookboeken tot kinderspeelgoed, je vindt hier van alles.