7 oktober 2021

Oyfo is officieel geopend

Wat begon met een droom, is in de afgelopen jaren uitgewerkt, bijgesteld, gebouwd en nu daadwerkelijk gerealiseerd. In de oude fabriekshal van Hazemeijer Hengelo komen vanaf nu techniek, erfgoed, dans, muziek, theater en beeldende kunst samen want Oyfo is op 7 oktober officieel geopend!

Herfstvakantie bij Oyfo

Deze herfstvakantie is er genoeg te doen en te beleven bij Oyfo Techniekmuseum. Naast een heel nieuw museum hebben we ook nieuwe activiteiten waar jij jouw bezoekje aan ons museum nog leuker mee kan maken!

Leukste uitje van Overijssel

Wij zijn door de vakjury van de ANWB genomineerd voor het leukste uitje van Overijssel! Jij stemt toch ook op ons?

Word museuminspecteur!

Ben jij niet ouder dan 12 jaar? Word dan museuminspecteur! Bezoek ons museum en kijk goed om je heen. Wat zou jij veranderen als je directeur was? Jij kunt laten weten wat je van ons Techniekmuseum vindt.
29 mei 2021

Aftrap Catwalk: Forces of nature

Op zaterdag 29 mei trapt Textiel Festival Twente af met de opening van ‘Catwalk: Forces of nature’. Een serie kunstinstallaties rond het thema textiel die als een catwalk door het coulisselandschap van Twente loopt.
24 maart 2021

Oyfo en Rabobank samen op onderzoek naar het eten van de toekomst

Basisschoolleerlingen van groep 6 krijgen van Oyfo Techniekmuseum en de Rabobank dit voorjaar de mogelijkheid om oplossingen te verzinnen voor uitdagingen op het gebied van voedselvoorziening. Voor deze leerlingen wordt er een complete online les ontwikkeld gericht op het eten van de toekomst.