22 mei 2022

Maker Festival Twente

De 9e editie van het Maker Festival Twente (MFT) belooft een uniek familiefestival én een waar makers festijn te worden! Het Maakdag Festival gaat in mei on tour door Twente en strijkt op zondag 22 mei neer in Oyfo Techniekmuseum.
26 mei 2022

Oyfo bij Krang Festival

Op Hemelvaartsdag staan wij op het KRANG Festival met onze eigen Oyfo-tent. In en rond de Oyfo-tent vinden verschillende activiteiten en workshops plaats op het gebied van muziek, dans, techniek en kunst.

Word museuminspecteur!

Ben jij niet ouder dan 12 jaar? Word dan museuminspecteur! Bezoek ons museum en kijk goed om je heen. Wat zou jij veranderen als je directeur was? Jij kunt laten weten wat je van ons Techniekmuseum vindt.
24 maart 2021

Oyfo en Rabobank samen op onderzoek naar het eten van de toekomst

Basisschoolleerlingen van groep 6 krijgen van Oyfo Techniekmuseum en de Rabobank dit voorjaar de mogelijkheid om oplossingen te verzinnen voor uitdagingen op het gebied van voedselvoorziening. Voor deze leerlingen wordt er een complete online les ontwikkeld gericht op het eten van de toekomst.