Leukste uitje van Overijssel

Yes, wij zijn weer genomineerd door de ANWB voor het leukste uitje van Overijssel! En wij hebben jouw stem nodig om deze titel een jaar lang te mogen dragen. Stem jij op ons?

Opening glijbaan

Oyfo beweegt en dat kun je zien. Vanaf deze zomer heeft Oyfo een glijbaan in het museum. Op 9 juli wordt de glijbaan officieel geopend. Zoef er als eerste vanaf en luid samen met ons de vakantie in.

Word museuminspecteur!

Ben jij niet ouder dan 12 jaar? Word dan museuminspecteur! Bezoek ons museum en kijk goed om je heen. Wat zou jij veranderen als je directeur was? Jij kunt laten weten wat je van ons Techniekmuseum vindt.
24 maart 2021

Oyfo en Rabobank samen op onderzoek naar het eten van de toekomst

Basisschoolleerlingen van groep 6 krijgen van Oyfo Techniekmuseum en de Rabobank dit voorjaar de mogelijkheid om oplossingen te verzinnen voor uitdagingen op het gebied van voedselvoorziening. Voor deze leerlingen wordt er een complete online les ontwikkeld gericht op het eten van de toekomst.