Activiteiten

T/m 24 augustus 2024

Tentoonstelling bij Oyfo Kunstpodium

Tentoonstelling Felt Sense van beeldende kunstenaar Dafna Maimon daagt de bezoeker uit om opvattingen en overtuigingen over denken versus voelen te onderzoeken. Vaak worden denken en voelen gezien als tegenstellingen, maar is er eigenlijk wel zo’n scherpe scheiding tussen lichaam en geest?
lees meer
Zomervakantie 2024

Maak 't bij Oyfo

Ook deze vakantie kan jij het weer maken bij ons! Ga bijvoorbeeld aan de slag met een tollende tol, een bibberspiraal of een borstelrobot. Welke kies jij?
lees meer
21 & 28 augustus 2024

Workshop Textielcollage maken

Ga aan de slag met verschillende soorten textiel en laat je inspireren door de rijke pracht en patronen van Trijp tijdens de workshop Textielcollage maken!
lees meer
28 september 2024

Hart van Zuid Festival

Zaterdag 28 september vindt de tweede editie van het Hart van Zuid Festival plaats. Een dag vol livemuziek, theatervoorstellingen, beeldende kunst en creatieve workshops voor alle leeftijden.
lees meer
5 oktober 2024

KIVI Techniekdoemiddag

Werk samen met een ingenieur aan verschillende opdrachten tijdens de KIVI Techniekdoemiddag bij Oyfo Techniekmuseum.
lees meer
Najaar 2024 & voorjaar 2025

Voorstelling Monofoon

Monofoon komt terug! In het najaar van 2024 en het voorjaar van 2025 kun je de voorstelling Monofoon weer bekijken. Een magische familievoorstelling vol verwarring, verrassing en verbinding.
lees meer
Dagelijks te doen

Glijbaan

Een Techniekmuseum met een echte glijbaan! Roetsj vanaf de bovenste verdieping naar beneden en bewonder daar de rest van ons museum.
lees meer
Dagelijks te doen

Oyfo's Museumbingo

Ga als een echte speurder door ons interactieve Techniekmuseum! Zorg dat je de bingokaart vol krijgt door alle opdrachten te doen en ga op onderzoek uit door de verschillende zones!
lees meer
Dagelijks te doen

Thuis aan de slag

Ga thuis aan de slag met leuke activiteiten. Kruip in het brein van een uitvinder en ga op zoek naar een oplossing van zijn probleem of bedenk een manier waarop jij een boodschap over kan brengen.
lees meer
Vier jouw Kinderfeestje bij Oyfo Techniekmuseum!

Vier jouw Kinderfeestje bij Oyfo Techniekmuseum!

Ben jij binnenkort jarig en zoek je een creatief, leuk en bijzonder kinderfeestje? Dan ben je bij Oyfo Techniekmuseum aan het juiste adres!

 

Lees meer