Activiteiten

16 februari t/m 24 augustus

Tentoonstelling bij Oyfo Kunstpodium

Tentoonstelling Felt Sense van beeldende kunstenaar Dafna Maimon daagt de bezoeker uit om opvattingen en overtuigingen over denken versus voelen te onderzoeken. Vaak worden denken en voelen gezien als tegenstellingen, maar is er eigenlijk wel zo’n scherpe scheiding tussen lichaam en geest?
lees meer
17 februari t/m 30 maart

Stations of the Cross

In de wandelroute 'Stations of the Cross' is bij Oyfo het kunstwerk van Anouk De Clercq & Tom Callemin te zien. De wandelroute loopt als een Via Dolorosa door de voormalige industriestad Hengelo, langs veertien kunstwerken.
lees meer
Dagelijks te doen

Glijbaan

Een Techniekmuseum met een echte glijbaan! Roetsj vanaf de bovenste verdieping naar beneden en bewonder daar de rest van ons museum.
lees meer
Dagelijks te doen

Oyfo's Museumbingo

Ga als een echte speurder door ons interactieve Techniekmuseum! Zorg dat je de bingokaart vol krijgt door alle opdrachten te doen en ga op onderzoek uit door de verschillende zones!
lees meer
Dagelijks te doen

Thuis aan de slag

Ga thuis aan de slag met leuke activiteiten. Kruip in het brein van een uitvinder en ga op zoek naar een oplossing van zijn probleem of bedenk een manier waarop jij een boodschap over kan brengen.
lees meer
Vier jouw Kinderfeestje bij Oyfo Techniekmuseum!

Vier jouw Kinderfeestje bij Oyfo Techniekmuseum!

Ben jij binnenkort jarig en zoek je een creatief, leuk en bijzonder kinderfeestje? Dan ben je bij Oyfo Techniekmuseum aan het juiste adres!

 

Lees meer