Activiteiten

T/m 20 augustus 2023 te zien

AI-Catcher

AI heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en de mogelijkheden lijken eindeloos. Maar kunnen wij het verschil nog wel zien tussen het werk van echte mensen en AI? Bezoek de tentoonstelling AI-Catcher en kom erachter!
Dagelijks te doen

Glijbaan

Een Techniekmuseum met een echte glijbaan! Roetsj vanaf de bovenste verdieping naar beneden en bewonder daar de rest van ons museum.
Dagelijks te doen

Oyfo's Museumbingo

Ga als een echte speurder door ons interactieve Techniekmuseum! Zorg dat je de bingokaart vol krijgt door alle opdrachten te doen en ga op onderzoek uit door de verschillende zones!
Dagelijks te doen

Thuis aan de slag

Ga thuis aan de slag met leuke activiteiten. Kruip in het brein van een uitvinder en ga op zoek naar een oplossing van zijn probleem of bedenk een manier waarop jij een boodschap over kan brengen.
Oyfo Kunstpodium

Oyfo Kunstpodium staat voor inspiratie, ontmoeting, kennisuitwisseling en een frisse blik. Ontwikkelingen op regionaal en landelijk niveau worden in zowel solo- als groepstentoonstellingen onder de aandacht gebracht. Bekijk hier de meest actuele tentoonstelling die je kan bezoeken bij Oyfo Kunstpodium.

Dagelijks te doen

Word museuminspecteur!

Ben jij niet ouder dan 12 jaar? Word dan museuminspecteur! Bezoek ons museum en kijk goed om je heen. Wat zou jij veranderen als je directeur was? Jij kunt laten weten wat je van ons Techniekmuseum vindt.
T/m 2 juli 2023 te zien

Tentoonstelling bij Oyfo Kunstpodium

Nu te zien: op Doek&Staal
Deze tentoonstelling laat verschillende opvattingen zien over het begrip schilderen. Er worden drie schilders uitgelicht, met drie verschillende uitgangspunten. Hoe verschillend de opvattingen ook zijn, ze maken allemaal gebruik van een abstracte beeldtaal.