Activiteiten

16 februari t/m 24 augustus 2024

Tentoonstelling bij Oyfo Kunstpodium

Tentoonstelling Felt Sense van beeldende kunstenaar Dafna Maimon daagt de bezoeker uit om opvattingen en overtuigingen over denken versus voelen te onderzoeken. Vaak worden denken en voelen gezien als tegenstellingen, maar is er eigenlijk wel zo’n scherpe scheiding tussen lichaam en geest?
lees meer
Donderdag 6 juni 2024

Lezing Hengelosche Trijpweverij

Gert Banis, auteur van het boek Hengelo Velours, geeft op 6 juni een lezing over de geschiedenis van de Hengelosche Trijpweverij bij Museum Hengelo.
lees meer
25 mei en 22 juni 2024

Rondleiding Gert Banis

Duik samen met Gert Banis, auteur van het boek Hengelo Velours, in de archieven van de Hengelosche Trijpweverij tijdens deze verdiepende rondleiding en kom meer te weten over de tentoonstelling Trijp.
lees meer
Dagelijks te doen

Glijbaan

Een Techniekmuseum met een echte glijbaan! Roetsj vanaf de bovenste verdieping naar beneden en bewonder daar de rest van ons museum.
lees meer
Dagelijks te doen

Oyfo's Museumbingo

Ga als een echte speurder door ons interactieve Techniekmuseum! Zorg dat je de bingokaart vol krijgt door alle opdrachten te doen en ga op onderzoek uit door de verschillende zones!
lees meer
Dagelijks te doen

Thuis aan de slag

Ga thuis aan de slag met leuke activiteiten. Kruip in het brein van een uitvinder en ga op zoek naar een oplossing van zijn probleem of bedenk een manier waarop jij een boodschap over kan brengen.
lees meer
Vier jouw Kinderfeestje bij Oyfo Techniekmuseum!

Vier jouw Kinderfeestje bij Oyfo Techniekmuseum!

Ben jij binnenkort jarig en zoek je een creatief, leuk en bijzonder kinderfeestje? Dan ben je bij Oyfo Techniekmuseum aan het juiste adres!

 

Lees meer