Activiteiten

Dagelijks te doen

Glijbaan

Een Techniekmuseum met een echte glijbaan! Roetsj vanaf de bovenste verdieping naar beneden en bewonder daar de rest van ons museum.
3 april

Hazemeijer lezing

Presentatrice Dieuwertje Blok spreekt 3 april tijdens de Hazemeijer lezing in Oyfo over haar visie op vrijheid aan de hand van haar eigen levensverhaal.
21 april

Night at the Museum

Vrijdag 21 april vanaf 20.00 is er weer een 'Night at the Museum.' Kom samen met jouw team de live muziekquiz spelen en geniet van een hapje en drankje.
Meivakantie

Maak 't bij Oyfo

Ook deze vakantie kan jij het weer maken bij ons! Ga bijvoorbeeld aan de slag met een tollende tol, een bibberspiraal of een borstelrobot. Welke kies jij?
Meivakantie

AI-Catcher

AI heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en de mogelijkheden lijken eindeloos. Maar kunnen wij het verschil nog wel zien tussen het werk van echte mensen en AI? Bezoek de tentoonstelling AI-Catcher en kom erachter!
Dagelijks te doen

Oyfo's Museumbingo

Ga als een echte speurder door ons interactieve Techniekmuseum! Zorg dat je de bingokaart vol krijgt door alle opdrachten te doen en ga op onderzoek uit door de verschillende zones!
Dagelijks te doen

Thuis aan de slag

Ga thuis aan de slag met leuke activiteiten. Kruip in het brein van een uitvinder en ga op zoek naar een oplossing van zijn probleem of bedenk een manier waarop jij een boodschap over kan brengen.
Oyfo Kunstpodium

Oyfo Kunstpodium staat voor inspiratie, ontmoeting, kennisuitwisseling en een frisse blik. Ontwikkelingen op regionaal en landelijk niveau worden in zowel solo- als groepstentoonstellingen onder de aandacht gebracht. Bekijk hier de meest actuele tentoonstelling die je kan bezoeken bij Oyfo Kunstpodium.