Maak 't bij Oyfo

 

Maak 't deze vakantie bij Oyfo Techniekmuseum. Kies je voor de tollende tol of de bewegende robot? Of ga je liever aan de slag met beweging door zonne-energie en stroomkringen? Je kunt kiezen uit verschillende maak-activiteiten.

 

Wat je allemaal kan maken

Maak ’t bij Oyfo is er voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt zelfstandig (en met wat hulp van ouders/grootouders/begeleiders) aan de slag. En voor de technische uitdagingen die nét iets te uitdagend zijn, schakel je de hulp in van onze deskundige begeleiders.

 

Ontdek hier wat je allemaal kunt maken >

 

 

 

Praktische informatie

Wanneer: in de meivakantie op de volgende dagen:

29 & 30 april, 1, 2, 3, 6, 7, 8 & 10 mei

Tijd: de maakactiviteit vindt plaats in diverse rondes:

  • 11.15 - 12.45 uur
  • 13.15 - 14.45 uur
  • 15.00 - 16.30 uur

Kosten: de kosten variëren per maakactiviteit.

Hoe werkt het: geef bij binnenkomst bij de balie aan dat je graag deel wilt nemen aan deze maakactiviteit. Daar koop je een ticket voor de activiteit die jij wilt maken.

 

Let op, de maakactiviteiten kunnen vol zitten. De activiteit kan vooraf niet online gereserveerd worden, alleen op de dag zelf bij de balie. De prijs van de activiteit is exclusief entreeticket. Koop hier je entreetickets

 

Het is de bedoeling dat de kinderen onder begeleiding van de ouders aan de slag gaan met deze maakactiviteiten. De vrijwilligers kunnen helpen wanneer het even niet lukt. Het is daarom helaas niet mogelijk om met een groep deel te nemen aan de maak-activiteiten tijdens schoolvakanties, tenzij er per 2 kinderen minimaal 1 volwassen begeleider aanwezig is. Wil jij met een groep ons museum bezoeken en daar een activiteit aan toevoegen? Wij denken graag met je mee! Vraag naar de mogelijkheden via educatie@oyfo.nl of bel 074-2430054.