Kom op zondag 9 oktober langs bij Oyfo tijdens het Groot Hengeloos Kinderboekenfestival in de binnenstad van Hengelo.

 

Vanaf 13.30 trapt OYFOLKS af met een optreden, daarna zullen er vanaf 14.00 uur verschillende activiteiten en workshops zijn waaraan jij kunt deelnemen. Of jij nu van kunst, techniek of muziek houdt, aan alles is gedacht! Trek je groenste outfit uit de kast want, het thema van de kinderboekenweek is gi-ga-groen!

 

Programma

Workshop muziek

In de foyer van de schouwburg zal onze muziekdocent Rianne vanaf 14.00 uur een doorlopende muziekworkshop geven. Kinderen kunnen meekijken, meeluisteren maar ook mee doen. Maak muziek met instrumenten die je nog niet kent en beleef zo een muzikaal verhaal.

 

Workshop stop motion

In de bibliotheek helpt onze docent Shakti jou met het maken van je eigen stop motion video. Bedenk je verhaal, creeër je personages en ga aan de slag met een storyboard. Tot slot fotografeer jij jou verhaal om er een video van te kunnen maken.

 

Workshop greenscreen

Onze fotografie docent Julius geeft jou de kans om een rol te spelen in jouw eigen favoriete kinderboek. Kies jouw boek in de lijst, neem plaats voor het greenscreen en laat je fotograferen. Het resultaat, in de vorm van een polaroid, kun je na een aantal minuten ophalen.

 

Praktisch

Datum: zondag 9 oktober; 13.30 - 17.00 uur

Entree: Gratis

Locatie: Centrum van Hengelo (o.a. bibliotheek, stadschouwburg en Prins Bernhardplantsoen)