Kom jij ook jouw kinderfeestje bij Oyfo vieren?

 

Ben jij binnenkort jarig en zoek je een bijzonder kinderfeestje? Maak van je kinderfeestje een unieke en onvergetelijke middag door het te vieren bij Oyfo Techniekmuseum. Een kinderfeestje bij Oyfo draait om ontdekken, zelf doen en vooral heel veel plezier!

 

Een feestje bij Oyfo is avontuurlijk, creatief en leuk. Haal de uitvinder in je naar boven en ga zelf aan de slag met onze technische maakactivititeiten. Daarna ga je op ontdekkingstocht door Oyfo Techniekmuseum waar je je kan onderdompelen in allerlei interactieve games en zones. Oyfo heeft zelfs een glijbaan. Kortom laat je vrolijk verrassen tijdens een kinderfeestje bij Oyfo!

 

 

Wat ga je allemaal doen tijdens een kinderfeestje bij Oyfo Techniekmuseum?

 

Een kinderfeestje bij Oyfo begint met ranja en een versierde tafel waar de jarige de kans krijgt om de cadeautjes uit te pakken. Ook krijgt de jarige een kleine verrassing van Oyfo. Dit duurt ongeveer een half uur. Het is mogelijk om zelf taart mee te nemen.

 

Daarna gaan de kinderen aan de slag met een tof maakpakketje wat past bij hun leeftijd. Denk aan een borstelrobot, tol of bibberspiraal. Zo kunnen ze knutselen en worden ze een echte uitvinder. Dit duurt ongeveer een uur.

 

Als de maakpakketjes klaar zijn, kunnen de kinderen het museum ontdekken. Speel de interactieve games, ontdek de verschillende zones en roetsj van de glijbaan. Hier moet minimaal 1 volwassen begeleider bij aanwezig zijn. Dit duurt ongeveer ook een uur.

 

Praktische info

Prijzen: € 12,50 per kind (per groepje is de entree voor 2 volwassen begeleiders gratis)

Leeftijd: 5 t/m 12 jaar

Aantal kinderen: Oyfo hanteert geen minimum of maximum aantal kinderen.

Tijden: Een kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 uur. De keuze van datum en tijd ligt aan de beschikbaarheid in de agenda. Op dit moment organiseren wij kinderfeestjes alleen op doordeweekse dagen (maandag t/m vrijdag)

 

Reserveren of meer info?

Mail dan naar educatie@oyfo.nl of bel naar 074-2430054.