Oyfo beweegt!

 

Oyfo Techniekmuseum staat in het teken van Oyfo Beweegt! Zo roetsj je vanaf deze zomer van onze spiksplinter nieuwe glijbaan en doe je mee aan leuke activiteiten!

Open jij onze nieuwe glijbaan?

 

Oyfo Techniekmuseum krijgt een echte glijbaan en wij zijn opzoek naar jou. Ben jij de allereerste die van onze glijbaan glijdt? Doe dan mee aan onze te gekke actie. Hiervoor dagen we jouw uit om op de meest orginele manier van de glijbaan bij jou in de buurt te gaan en dit te filmen. Deel dit filmpje op Facebook of Instagram en tag @oyfo_techniekmuseum in jouw filmpje. Gebruik #oyfobeweegt in je comment en wie weet ben jij de winnaar! Op 6 juli maken we de winnaar bekend. En samen met nog een mede-enthouisasteling mag je op 9 juli als eerst van onze glijbaan om deze officieel te openen!

Bekijk ons voorbeeld op Instagram of Facebook

 

Zomervakantie bij Oyfo

Zomervakantie bij Oyfo

Bij Oyfo kun je onderzoeken, ontwerpen en experimenteren. Is dat echt iets voor jou? Kom dan in de zomervakantie naar Oyfo. Naast dat je je ogen uitkijkt en je handen uit de mouwen steekt in het museum, kun je bijna iedere dag iets maken bij Oyfo.

 

Benieuwd? Lees hier meer