Felt Sense

16 februari t/m 24 augustus 2024

 

Felt Sense van de Finse beeldend kunstenaar Dafna Maimon daagt de bezoeker uit om opvattingen en overtuigingen over denken versus voelen te onderzoeken. Vaak worden denken en voelen gezien als tegenstellingen, maar is er eigenlijk wel zo’n scherpe scheiding tussen lichaam en geest?

 

Maimon’s installatie bestaat uit verschillende onderdelen die samen een geheel vormen. Het werk van Maimon draait vaak om de relatie die we ervaren tussen ons lichaam en de natuur. Wat is verstand, en wat is instinct? De tentoonstelling Felt Sense bezoek je vanaf 16 februari 2024.

 

Meer informatie over deze tentoonstelling

Oyfo Kunstpodium

 

Oyfo Kunstpodium staat voor inspiratie, ontmoeting, kennisuitwisseling en een frisse blik. Ontwikkelingen op regionaal en landelijk niveau worden in zowel solo- als groepstentoonstellingen onder de aandacht gebracht. Oyfo Kunstpodium is nauw verbonden met Oyfo Techniekmuseum, dat aan de hand van diens veelzijdige collectie het verhaal vertelt over industriële, maatschappelijke en economische ontwikkeling en vraagstukken die daarmee samenhangen.

 

Een bezoek aan Oyfo Kunstpodium is gratis en kan goed gecombineerd worden tijdens het bezoek aan Oyfo Techniekmuseum.