Zomervakantie

 

Vier jij jouw zomervakantie ook bij Oyfo Techniekmuseum?

 

Deze zomervakantie staat in het teken van 'bewegen'. Bezoek ons interactieve museum, roetsj van onze nieuwe glijbaan en doe mee met verschillende leuke activiteiten! Er wordt hard gewerkt aan het programma. Houd deze pagina dus goed in de gaten want binnenkort vind je hier alle activiteiten die er tijdens de zomervakantie te doen zijn.

Maak 't bij Oyfo

Maak 't bij Oyfo

Deze vakantie zetten we je in beweging; kies je voor de tollende tol, de draaiende kartonnen machine of de bewegende robot? Of ga je liever aan de slag met beweging door zonne-energie en stroomkringen? Je kunt kiezen uit verschillende maak-activiteiten!

Binnenkort vindt je hier alle informatie.

Tinker 't bij Oyfo

Tinker 't bij Oyfo

Tinkeren? Dat is doen en denken tegelijk! Kom in beweging en doe mee met onze Tinkerchallenge. Je maakt zelf een voertuig en misschien kom jij wel bovenaan de Oyfo-ranglijst te staan: Is jouw voertuig het aller langzaamst? Dan heb jij gewonnen!

Actie - reactie

Actie - reactie

Altijd al eens een kettingreactie willen bouwen? Dat kan deze zomer bij Oyfo! Hoe zet je de boel in beweging en zorg je ervoor dat het in beweging blijft? Met z’n allen bouw je aan een toffe kettingreactie; je gebruikt allerlei materialen en technieken en dankzij de tips van onze workshopdocent ontstaat er een fantastische kettingreactie. En dan komt het spannendste moment: doet ‘ie het of doet ‘ie het niet?

Sta stil en beweeg

Sta stil en beweeg

Hoe maak je van stilstaande plaatjes of voorwerpen bewegend beeld? Door er héél veel foto’s van te maken en deze achter elkaar te monteren tot een Stop-Motion-filmpje. Samen met onze workshopdocent bedenk je een spannend, gek of droevig verhaal, maak je een storyboard en je eigen film!

Oyfo's Museumbingo

Oyfo's Museumbingo

Ook in de zomervakantie kun je weer als een echte speurder door ons interactieve Techniekmuseum! Speel Oyfo's Museumbingo en zorg dat je de bingokaart vol krijgt door alle opdrachten te doen en ga op onderzoek uit door de verschillende zones!

 

Lees meer

Wil jij meedoen met de activiteiten bij Oyfo?

Houdt dan onze website en sociale mediakanalen goed in de gaten. Binnenkort vind je hier alle informatie over de activiteiten én wanneer ze te doen zijn!