Zomervakantie

 

Vier jij jouw zomervakantie ook bij Oyfo Techniekmuseum?

 

Deze zomervakantie staat in het teken van 'bewegen'. Bezoek ons interactieve museum, roetsj van onze nieuwe glijbaan en doe mee met verschillende leuke activiteiten! Bekijk hieronder welke activiteiten er te doen zijn.

Maak 't bij Oyfo

Maak 't bij Oyfo

Deze vakantie zetten we je in beweging; kies je voor de tollende tol of de bewegende robot? Of ga je liever aan de slag met beweging door zonne-energie en stroomkringen? Je kunt kiezen uit verschillende maak-activiteiten!

Elke maandag & donderdag te doen.

 

Lees meer
Tinker 't bij Oyfo

Tinker 't bij Oyfo

Tinkeren? Dat is doen en denken tegelijk! Kom in beweging en doe mee met onze Tinkerchallenge. Je maakt zelf een voertuig en misschien kom jij wel bovenaan de Oyfo-ranglijst te staan: Is jouw voertuig het aller langzaamst? Dan heb jij gewonnen!

Elke dinsdag te doen.

 

Lees meer
Actie - reactie

Actie - reactie

Altijd al eens een kettingreactie willen bouwen? Dat kan deze zomer bij Oyfo! Met z’n allen bouw je aan een toffe kettingreactie; je gebruikt allerlei materialen en technieken en zo ontstaat er een fantastische kettingreactie. En dan komt het spannendste moment: doet ‘ie het of doet ‘ie het niet?

Elke woensdag te doen.

 

Lees meer
Sta stil en beweeg

Sta stil en beweeg

Hoe maak je van stilstaande plaatjes of voorwerpen bewegend beeld? Door er héél veel foto’s van te maken en deze achter elkaar te monteren tot een Stop-Motion-filmpje. Samen met onze workshopdocent bedenk je een spannend, gek of droevig verhaal, maak je een storyboard en je eigen film!

Elke vrijdag te doen.

 

Lees meer
Oyfo's Museumbingo

Oyfo's Museumbingo

Ook in de zomervakantie kun je weer als een echte speurder door ons interactieve Techniekmuseum! Speel Oyfo's Museumbingo en zorg dat je de bingokaart vol krijgt door alle opdrachten te doen en ga op onderzoek uit door de verschillende zones!

 

Lees meer

Wil jij meedoen met de activiteiten bij Oyfo?

Kijk dan goed op onze website bij de activiteiten wat er op welke dag te doen is.

Je betaalt een ticket voor het museum en een klein bedrag voor de activiteit of workshop.

Bekijk hier alle activiteiten