Veelgestelde vragen

Heeft de tijdelijke sluiting van Oyfo gevolgen voor ons?

Omdat Oyfo tijdelijk gesloten is i.v.m. de verhuizing, is het op dit moment niet mogelijk om projecten op onze locaties te organiseren. Alle projecten die nu op de website staan kunnen bij jou op school worden georganiseerd. Na de verhuizing zijn jullie weer van harte welkom bij Oyfo!

 

Onze nieuwe projecten zijn nu al wel te boeken en kunnen worden ingepland in schooljaar 2021-2022. Bekijk hier ons aanbod.

Kunnen activiteiten ook bij ons op school plaatsvinden?

Ja dat kan! Omdat Oyfo tijdelijk gesloten is i.v.m. de verhuizing, komen wij graag bij jullie langs. Alle activiteiten die wij nu aanbieden kunnen op school plaats vinden. Benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Wat kan Oyfo betekenen tijdens onze themaweek?

Als je op school bezig met een themaweek en graag een project wilt dat daarbij aansluit, hebben wij, naast de projecten op de website, nog een flink aantal projecten in ons assortiment. Ook denken we graag met je mee en kunnen we een project speciaal voor jouw school ontwikkelen (er worden ontwikkelkosten in rekening gebracht).

Komen er in het nieuwe museum nieuwe projecten?

Ja! Door de komst van het vernieuwde Techniekmuseum bieden wij nieuwe projecten aan op de nieuwe locatie van het Techniekmuseum en de Kunstenschool op het Hazemeijer. Onze nieuwe projecten zijn vanaf nu te boeken en kunnen worden ingepland in schooljaar 2021-2022. Bekijk hier ons vernieuwde aanbod. 

Is er parkeergelegenheid in de buurt?

Er is ruim parkeergelegenheid bij Oyfo.

Kunnen we betalen met CJP-pas of Museumjaarkaart?

Betalen met de CJP-pas kan, we maken in dat geval een weborder aan. Betalen met Museumjaarkaart kan niet.