Word jij onze museuminspecteur?

 

Heb jij een bezoek gebracht aan Oyfo Techniekmuseum? Word Museuminspecteur en vertel ons wat jij van het museum vond! Als bezoeker kun jij namelijk ons museum inspecteren en behoordelen.

 

Al acht jaar op rij wordt Oyfo Techniekmuseum uitgeroepen tot één van de Kidsproofmuseum van Nederland. Maar daar hebben we wel jouw hulp bij nodig. Want hoe Kidsproof zijn wij eigenlijk?!

 

Hoe werkt het?

Ben jij niet ouder dan 12 jaar en wil jij graag over ons museum vertellen? Word dan museuminspecteur! Bezoek ons museum en kijk goed om je heen. Wat zou jij veranderen als je directeur was? Is er genoeg te doen voor kinderen? Je beoordeelt niet alleen of ons museum een leuke tentoonstelling heeft, maar ook of je het allemaal wel goed kon zien. En was de wc makkelijk te vinden? En wat zou jij veranderen in het museum als jij hier de baas zou zijn? Op museumkids.nl vind je alle informatie en kun je allerlei musea beoordelen.

 

Je mening telt écht mee

Jouw antwoorden écht mee. Op basis van jouw inspecties kan Oyfo Techniekmuseum tijdens de Museumkids Awards de titel ‘Kidsproof museum’ verdienen. Per provincie wordt het meest kindvriendelijke museum gekozen én de winnaar van Nederland! Zo werden wij in 2020 het meest Kidsproof Museum van Overijssel. Laat je mening horen en bepaal samen met anderen het leukte Kidsproofmuseum van Nederland!