Sta stil en beweeg

 

Hoe maak je van stilstaande plaatjes of voorwerpen bewegend beeld? Door er héél veel foto’s van te maken en deze achter elkaar te monteren tot een Stop-Motion-filmpje. Samen met onze workshopdocent bedenk je een spannend, gek of droevig verhaal, maak je een storyboard en je eigen film!

 

Een stopmotion filmpje bestaat uit een aaneenschakeling van heel veel foto's. In elke foto verander je iets kleins aan de opstelling. Uiteindelijk plak je alle foto's achter elkaar en dan heb je een filmpje gemaakt!

Onder begeleiding van een volwassene kunnen kinderen vanaf 5 jaar deelnemen aan de workshop. Vanaf 8 jaar kunnen kinderen zelfstandig aan de slag in deze workshop, maar begeleiders mogen nog steeds meedoen. Graag zelfs, want de workshop is voor álle leeftijden leuk!

 

Ben je benieuwd wat je bijvoorbeeld kan maken? Bekijk hier een aantal voorbeelden!

 

Praktische informatie

Wanneer: vanaf 11 juli tot en met 26 augustus kun je elke vrijdag in de zomervakantie deelnemen aan deze workshop.

Tijd: de workshop vindt plaats in diverse rondes:

  • 11.30 - 12.30 uur
  • 13.00 - 14.00 uur
  • 14.30 - 15.30 uur

Kosten: €3,50 per persoon

Hoe werkt het: geef bij binnenkomst bij de balie aan dat je graag deel wilt nemen aan deze workshop. Aan de balie kun je een ticket kopen voor het tijdsblok wat jij wilt.

 

Let op, deze workshop kan vol zitten. De workshop kan vooraf niet online gereserveerd worden, alleen op de dag zelf bij de balie. De prijs van de activiteit is exclusief entreeticket. Koop hier je entreetickets.