Oyfo Techniekmuseum opnieuw Kidsproof Museum

29 november 2021

Yes, voor het zesde jaar op rij is Oyfo Techniekmuseum uitgeroepen tot Kidsproof Museum. Meer dan 60 Museuminspecteurs (kinderen t/m 12 jaar) gaven ons museum gemiddeld het rapportcijfer 8,7!

Het museum werd door één van de inspecteurs bijvoorbeeld geroemd omdat ´de futurator, een machine, je toekomst voorspelde aan de hand van vragen! ´ Wij zijn enorm trots dat we ons ook in 2022 weer een Kidsproof Museum mogen noemen en we willen dan ook alle Museuminspecteurs bedanken voor hun inspecties.

Word ook museuminspecteur

Na de uitreiking van de Kidsproof Museum 2022 zijn de inspecties meteen weer geopend. We beginnen weer op 0 en we willen dan ook aan alle kinderen t/m 12 jaar vragen om door te gaan met ons te beoordelen. Kom jij ons museum ook beoordelen?

Hoe het werkt

Museuminspecteurs kiezen elk jaar samen de leukste Kidsproof musea van Nederland. Bezoek ons museum, maak een account aan op Museumkids en beantwoord de 12 vragen. Jouw antwoorden vormen samen een rapportcijfer voor ons museum. Meld je hier aan als Museuminspecteur en hopelijk blijven wij ook in 2023 Kidsproof Museum: https://www.museumkids.nl/inspect