Activiteiten

Dagelijks te doen

Glijbaan

Op zaterdag 9 juli werd onze Oyfo glijbaan officieel geopend en daarmee openden we ook het thema Oyfo Beweegt. Beweeg jij met ons mee?
Elke maandag & donderdag in de zomervakantie

Maak 't bij Oyfo

Deze vakantie zetten wij jou in beweging met onze maak-activiteiten. Zo kun jij bijvoorbeeld een tollende tol, een draaiende kartonnen machine of een bewegende robot maken. Welke kies jij?
Elke dinsdag in de zomervakantie

Workshop tinkeren

Tinkeren? Dat is doen en denken tegelijk! Kom in beweging en doe mee met onze Tinkerchallenge. Wij dagen je uit om je eigen voertuig te maken.
Elke woensdag in de zomervakantie

Actie-reactie

Altijd al eens een kettingreactie willen bouwen? Dat kan deze zomer bij Oyfo! Met z'n allen bouw je aan een toffe kettingreactie.
Elke vrijdag in de zomervakantie

Sta stil en beweeg

Hoe maak je van stilstaande plaatjes of voorwerpen bewegend beeld? Door er héél veel foto’s van te maken en deze achter elkaar te monteren tot een Stop-Motion-filmpje. Bedenk een verhaal, maak een storyboard en je eigen film!
1 t/m 4 september

Installatie Dear Data

In deze interactieve installatie onderzoekt kunstenaar Julia Janssen de invloed van data en algoritmes op haar toekomst. Zonder dat je het weet traint elke click, like, chat en swipe het algoritme en dit proces is allesbehalve neutraal – een algoritme is immers ontworpen door mensen. En als ze dit al over Julia weten, wat weten ze dan over jou?
Dagelijks te doen

Oyfo's Museumbingo

Ga als een echte speurder door ons interactieve Techniekmuseum! Zorg dat je de bingokaart vol krijgt door alle opdrachten te doen en ga op onderzoek uit door de verschillende zones!