Word museuminspecteur!

Help jij ons komend jaar weer Kidsproof te worden?

 

Ben jij niet ouder dan 12 jaar en wil jij graag over ons museum vertellen? Word dan museuminspecteur! Bezoek ons museum en kijk goed om je heen. Wat zou jij veranderen als je directeur was? Is er genoeg te doen voor kinderen? Jij kunt laten weten wat je van ons Techniekmuseum vindt.

 

Zo werkt het

Museuminspecteurs kiezen elk jaar samen de leukste Kidsproof musea van Nederland. Bezoek ons museum, maak een account aan op Museumkids en beantwoord de 12 vragen. Jouw antwoorden vormen samen een rapportcijfer voor ons museum. Meld je hier aan als Museuminspecteur: https://www.museumkids.nl/inspect


Je mening telt écht mee

Jouw antwoorden tellen écht mee. Op basis van jouw inspecties kan Oyfo Techniekmuseum tijdens de Museumkids Awards de titel ‘Kidsproof museum’ verdienen. Als Oyfo Techniekmuseum meer dan 60 inspecties heeft en het gemiddeld minstens een cijfer 8 krijgt, dan is het Kidsproof. Per provincie wordt het meest kindvriendelijke museum gekozen én de winnaar van Nederland! Zo werden wij in 2020 het meest Kidsproof Museum van Overijssel.